We're hiering - Key Account Manager

We're hiring - Key Account Manger

HECTRONIC AB är det ledande svenska företaget inom utveckling och tillverkning av inbyggnadslösningar baserade på PC-teknologi. Företagets egen tekniska expertis inom hårdvara och mjukvara för embedded system, gör att företaget kan erbjuda full teknisk kontroll och möjliggöra snabbare framtagande av kundanpassade och optimerade system, än konkurrenterna. Detta har gjort bolaget till en strategisk produktutvecklingspartner till många av Nordens ledande industriföretag.

 

HECTRONIC befinner sig nu i en mycket stark expansionsfas och söker därför

 

EN KEY ACCOUNT MANAGER

med placering i Uppsala

 

Vi erbjuder ett mycket intressant och givande arbete, i en stimulerande och kreativ organisation, med stora möjligheter att påverka din arbetssituation och försäljningsprocessen.

Jobbet som key account manager har ett stort inslag av nykundsbearbetning, men består även av merförsäljning till befintliga kunder. Befattningen innebär budget- och affärsansvar för ett antal större och medelstora OEM-kunder.

Våra kunder finns främst inom tillverkande industri i Mälardals-, Göteborgs- och Malmöregionerna.

 

För att lyckas i befattningen som key account manager bör du ha en teknisk utbildning i grunden, samt minst 3 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis komponenter och systemlösningar till industriella OEM-kunder som använder inbyggda system i sina produkter. Vidare är du väl införstådd med in-design processen och har god förståelse för våra kunders behov och krav. Du bör kunna driva långa säljprocesser med ett stort mått av självständighet.

 

Vi förutsätter att du är affärsmässigt driven och att du behärskar engelska väl i tal och skrift. Vidare har du övergripande kunskap kring Embedded PC och applikationsområden som datakom/telekom, industriell automation, fordonsdatorer och försvar. Tjänsten innebär en del resor, företrädesvis inom Sverige men även Norge och Danmark.

Har du frågor eller funderingar kontakta Anders Rundqvist

More news

  • Subscribe to news

Required

Get contacted

We get back to you as soon as possible

Required